Webdesign

Webdesign bureau Design al dente brengt creativiteit en gebruiksvriendelijkheid (Usability) samen. Uw website moet naast een aantrekkelijke en professionele uitstraling ook uw klanten overtuigen (psychologie) om tot actie over te gaan. Tegelijk zorgen we dat de informatie goed vindbaar (SEO) en toegankelijk is voor mobiel en tablet responsive design).

Wat gaat vaak mis

U laat een prachtige website bouwen door een webdesign bureau. Het design ziet er mooi uit maar wat blijkt: Uw nieuwe site levert minder op als uw oude site. U heeft hoge kosten gemaakt voor een hippe site. De site ziet er modern uit maar toch is de conversie lager. Conversie is het omzetten van passieve bezoekers naar actieve bezoekers zodat de website ook daadwerkelijk geld oplevert of een andere doelstelling bereikt.

Uw site blijkt minder gebruiksvriendelijk te zijn. Uw klant wordt niet gestuurd naar hun taak en uw site is niet goed vindbaar in Google. In het ergste geval kan het zelfs resulteren dat u een nieuwe site moet laten bouwen.

Onze sterke kant

Samen met u willen we naar een optimaal ontwerp komen die er niet alleen mooi uitziet maar ook zorgt voor een betere conversie. Dat betekent dat we goed kijken hoe de belangrijkste doelstelling(en) van uw website behaald worden. Door behulp van psychologie proberen we uw bezoekers te overtuigen om tot actie over te gaan op uw site. Ook zijn er verschillende types bezoekers die zich op een andere manier laten verleiden. Daarnaast maken we gebruik van design principes om de ogen van de bezoeker precies naar de belangrijke onderdelen van de website te sturen.

Wij hebben heel veel kennis

Wij zijn al meer dan 15 jaar met websites bezig. Ruben olislagers van Design al dente geeft diverse internet trainingen aan kleine en grote bedrijven (ING, KPN, NUON, VGZ, Brandweer Nederland etc.) Hij geeft daar advies op gebied van de vindbaarheid, internetstrategie, usability (gebruiksvriendelijkheid), conversie optimalisatie en webdesign. U kunt er dus zeker van zijn dat u van ons een goed advies krijgt over de huidige internetregels. Wilt u meer weten over onze werkwijze bij het ontwerpen van uw website lees dan het kopje 'online strategie'.

Internet trainingen

U kunt er ook voor kiezen om een internet training te volgen bij ons zodat u geen foute keuzes maakt bij het maken van uw site. Ook leert u hier wat u moet doen om uw website beter vindbaar te maken voor Google en hoe u ervoor zorgt dat uw site meer opbrengst oplevert. Meestal houdt u namelijk zelf uw website bij, waardoor een grote verantwoordelijkheid bij u komt te liggen. Lees meer over de internet trainingen die u bij ons kunt volgen.

Uiteraard krijgt u bij ons kennismakingsgesprek ook al veel gratis advies maar in een dag training of meer wordt u zelf een professional.

Portfolio

Design al dente heeft diverse websites ontwikkeld. Hieronder vindt u een aantal websites die door ons zijn ontworpen.