Over docent Ruben Olislagers van Design al dente

Ik ben Ruben Olislagers en eigenaar van het ontwerpbureau Design al dente. Vanuit mijn eigen ontwerpbureau Design al dente maak ik o.a. Interaction en Visual Designs voor grote en kleine bedrijven. Dit doe ik met passie voor mijn vak, waarbij ik de beleving van de gebruiker probeer te beïnvloeden om een zo hoog mogelijke conversie te behalen voor mijn opdrachtgevers. De praktijkkennis die ik dagelijks op doe in mijn bedrijf deel ik graag met jou in mijn cursussen. Daarnaast houdt trainen mij scherp, waardoor ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Ben je ook geïnteresseerd in mijn ontwerpbureau dan ben je van harte welkom om mijn projecten te bekijken.

Mijn ontwerpbureau

Jarenlange praktijk- en leservaring

Met mijn eigen bedrijf ‘Design al dente’ werk ik dagelijks met de programma’s waarin ik les geef. Tevens ben ik afgestudeerd als eerste graads docent Tekenen en Kunstgeschiedenis waar ik de nodige didactische ervaring heb opgedaan. Vervolgens heb ik een interaction design opleiding gevolgd.

 

Al sinds 2001 geef ik diverse trainingen op het gebied van interface design. Je kunt mijn cursussen rechtstreeks vanuit mijn ontwerpbureau Design al dente volgen. Maar ik geef ook trainingen voor opleidingsinstituten zoals Lectric, How & Knower en Competence Factory.

 

Uitgekozen tot docent van het jaar

Bij het opleidingsinstituut LECTRIC ben ik uitgekozen tot docent van het jaar op basis van de meest positieve evaluaties van de cursisten.

 

Maatwerk trainingen

Al mijn cursussen zijn maatwerk. Dat betekent dat ik ze kan aanpassen aan jouw wensen of die van je collega's. Ook kunnen we verschillende cursussen combineren of onderwerpen weglaten als er al meer ervaring is. Zo ben je verzekerd van een optimale cursus waarbij je meer leert in minder tijd.

Gratis intake gesprek

Ruben Olislagers is geregistreerd docent bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO.

 

 

recensies

 

‘‘ Ruben Olislagers was mijn docent voor de cursus tot Webdesigner. Ruben is een zeer vaardige instructeur. Weet iedereen steeds te motiveren en geeft de juiste tips en tools.
Tijdens de cursus werd het software pakket Adobe Dreamweaver voorzien van een update die nogal behoorlijk ingrijpende vernieuwing had. Ruben heeft deze vernieuwingen onmiddellijk verwerkt in zijn lessen. Hierdoor kreeg de cursus nog meer waarde.
Indien ik in de toekomst nog een vervolgcursus zou willen volgen dan zou ik dat graag bij hem willen doen.’’

 

Frank Roncken

Opleider Rijinstructeurs en Rij Examinatoren


‘‘ Zeer bekwame docent! Vanaf moment één wordt je meegenomen in de lesstof die op een zeer duidelijke manier door Ruben Olislagers wordt uitgelegd. Ik ging er elke keer met plezier naar toe!’’

 

Serina Koper

Online Marketeer


‘‘ Tijdens de leergang Interaction Design heb ik veel geleerd van Ruben Olislagers. Hij legde de informatie helder en in een duidelijke opbouw uit. De leerstof werd gecombineerd met veel opdrachten, welke gezamenlijk werden besproken. De combinatie van theorie en oefeningen heb ik als zeer prettig ervaren. Ruben is deskundig, geduldig en creatief. Naast zijn vele tips heeft hij mij steeds geïnspireerd met nieuwe ideeën en tools.’’

 

Remco Lamminga

Creatieve en analytische specialist


Hieronder enkele bedrijven waar docent Ruben Olislagers incompany trainingen voor heeft verzorgd: