Docent prezi-presentaties maken

Prezi-docent Ruben Olislagers maakt zelf al jaren prachtige Prezi-presentaties voor klanten van zijn ontwerpbureau Design al dente. Hij geeft al vele jaren les aan zeer diverse cursisten van grote bedrijven tot kleine zelfstandigen. Hij heeft een eerstegraads docentenbevoegdheid en is bij opleidingsinstituut LECTRIC uitgeroepen tot docent van het jaar. Dit op basis van de meest positieve evaluaties van de cursisten.

 

Wat is Prezi Next?

Prezi Next is een online presentatieprogramma dat werkt als een mindmap. Ideaal gereedschap om uw boodschap op een creatieve manier over te brengen. Prezi maakt gebruik van een enorm werkveld waar op in- en uitgezoomd kan worden. Zo krijgt uw publiek het hele overzicht te zien, terwijl ook ingezoomd kan worden op details. Het is ook gebleken dat mensen Prezi-presentaties (mits goed gemaakt!) beter begrijpen en onthouden.

 

Inhoud cursus Prezi-presentaties maken

Tijdens de Prezi-cursus legt de docent de principes en mogelijkheden van Prezi uit. Het hele programma wordt uitgelegd. Omdat dit relatief klein is, is Prezi goed in één dag te behandelen. Waarbij er niets wordt overgeslagen, alles komt aan bod. Ook is er ruim de tijd om zelf met Prezi aan de slag te gaan. Prezi-docent Ruben Olislagers loopt rond om de cursisten individueel te helpen. Ook denkt hij met u mee om een creatieve opzet te maken van uw presentatie. Aan de hand van enkele voorbeeldpresentaties krijgt u ook veel handige tips aangereikt.

 

Lees verder als u interesse heeft om een Prezi-presentatie te laten maken en bekijk enkele Prezi-presentaties van de docent.

 

Prijs cursus Prezi Next (1 dag)

  • Privéles = 490 ex btw ex reiskosten (0,25 per klm)
  • 2 personen = 790 ex btw inclusief reiskosten
  • 3 personen = 990 ex btw inclusief reiskosten
  • 4 personen = 1090 ex btw inclusief reiskosten
  • 5 personen = 1190 ex btw inclusief reiskosten
  • 6 personen = 1290 ex btw inclusief reiskosten
  • 7 personen = 1390 ex btw inclusief reiskosten
  • 8 personen = 1490 ex btw inclusief reiskosten
  • 9 t/m 10 personen = 1590 ex btw inclusief reiskosten

 

Gratis intakegesprek

Bent u op zoek naar een Prezi-docent? Neem dan contact op met docent Ruben Olislagers.

gratis intakegesprek


Ruben Olislagers is onder andere docent in Webdesign en Interaction Design, Adobe Photoshop en Prezi

 

Ruben Olislagers is geregistreerd docent bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO.

 

 

 

Klanten

Hieronder een aantal bedrijven en organisaties waar docent Ruben Olislagers een prezi cursus of een andere cursus voor heeft verzorgd.

Ervaringen

 

‘‘ Sinds 2002 is Ruben als Webdesign docent verbonden aan LECTRIC. Inhoudelijk sterk, zeer creatief en didactisch uitstekend onderlegd. Ruben is een van de toppers binnen het LECTRIC docentennetwerk, hij slaagt er steeds in om op een enthousiasmerende manier zijn kennis over te dragen.’’

 

Mark de Koning

Voormalig directeur van Lectric