Docent Photoshop

Ruben Olislagers is een zeer ervaren Photoshop docent. Hij werkt vanaf 1996 bijna dagelijks met Adobe Photoshop. Voor zijn ontwerpbureau Design al dente gebruikt hij dit programma onder meer voor het ontwerpen van websites, het maken van digitale illustraties, het vormgeven van allerlei grafisch materiaal en het bewerken van foto’s. Ook geeft hij al vele jaren les en heeft hij een eerstegraads docentenbevoegdheid. Bij het opleidingsinstituut LECTRIC is hij uitgeroepen tot docent van het jaar op basis van de meest positieve evaluaties van de cursisten.

 

Inhoud photoshop cursus

Aan de hand van uw voorkennis en doelstellingen kan de Photoshop cursus op maat gemaakt worden. Het makkelijkste is dan om even contact op te nemen zodat de docent de wensen met u bespreekt. Soms kan het zo zijn dat het goedkopere Adobe Photoshop Elements pakket ook voldoet. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten van het pakket.

 

Cursus Sketch

Ik geef ook cursussen in het nieuwe programma Sketch. Het programma Sketch is één van de meest populaire UX tools die er zijn. Het wordt steeds vaker met succes ingezet door design bureau’s. Sketch is een krachtig design tool voor Mac gebruikers en volledig gericht op user interface design. Leer in mijn cursus Sketch hoe verbazingwekkend gemakkelijk het is om digitale ontwerpen te maken voor zowel mobiel, tablet en desktop.

 

Cursus op maat

Ik kan een Photoshop cursus verzorgen van 4 dagen maar geef ook trainingen van 1 dag. De cursussen zijn geschikt voor zowel 1 persoon als voor een groep met een maximum van 6 deelnemers.

 

Prijs cursus Photoshop per dag

  • Privéles = 490 ex btw ex reiskosten (0,25 per klm)
  • 2 personen = 790 ex btw inclusief reiskosten
  • 3 personen = 990 ex btw inclusief reiskosten
  • 4 personen = 1090 ex btw inclusief reiskosten
  • 5 personen = 1190 ex btw inclusief reiskosten
  • 6 personen = 1290 ex btw inclusief reiskosten

 

Gratis intakegesprek

Bent u op zoek naar een ervaren Photoshop of Sketch docent? Neem dan contact op met mij.

gratis intakegesprek


Ruben Olislagers is o.a. docent in Webdesign en Interaction Design, Adobe Photoshop, Sketch en Prezi.

 

Ruben Olislagers is geregistreerd docent bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO.

 

 

 

Klanten

Hieronder een lijst van bedrijven en organisaties waar docent Ruben Olislagers een Photoshop cursus of een andere cursus voor heeft verzorgd.

Ervaringen

 

‘‘ Sinds 2002 is Ruben als Webdesign docent verbonden aan LECTRIC. Inhoudelijk sterk, zeer creatief en didactisch uitstekend onderlegd. Ruben is een van de toppers binnen het LECTRIC docentennetwerk, hij slaagt er steeds in om op een enthousiasmerende manier zijn kennis over te dragen.’’

 

Mark de Koning

Voormalig directeur van Lectric